Четвер
28.03.2024
12:47
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сайт Спільноти ФОС в Старому Острополі

Головна » 2012 » Лютий » 22 » "...шукаючи зустрічі з Ісусом в Остропіль 17 лютого з'їхалось понад сто осіб"
23:13
"...шукаючи зустрічі з Ісусом в Остропіль 17 лютого з'їхалось понад сто осіб"

Щойно повернулися зі скликання в Острополі, хотілося б написати декілька вражень.

Передусім дякую Ісусу і всім, хто молиться за нові покликання на ФШЄ, бо цього разу Господь благословив нас щедрими дарами людських сердець, відкритих, спраглих, шукаючих зустрічі з Ісусом, з Живим Богом - усіх разом нас було близько ста осіб! Вражало мене те, як по-справжньому прагнуть люди Божого миру, істинної Любові, як тужать людські душі за близькими стосунками зі своїм Творцем. Бачила це в багатьох очах, наповнених сльозами і одночасно радісною надією. Свідчення учасників про те, як торкалося кожного Слово Боже, передане нам Церквою  в особі брата Казимира, як відкривалися серця на молитві назустріч зціляючій Божій благодаті переконують, що для Ісуса немає важливішої справи, ніж перебувати серед таких слабких, грішних, покалічених, негідних, але люблених Отцем дітей.

Промовляв Ісус і до нас, слуг і помічників Своїх, коли ми зібралися на спільну молитву-розважання. Дух Святий відкривав нам Божу волю через фрагмент Євангелія, коли Ісус увійшов у човен Петра, навчав з нього людей, а потім запропонував рибалкам, втомленим безрезультатною нічною працею, виплисти на глибінь і закинути сіті. Перед нами відкривалася глибина Господнього задуму як до окремої людини, так і до Школи в цілому. Передусім погляд Ісуса спрямований на людей на березі - спраглих, голодних, нещасних, блукаючих і знедолених. Чому Господь прийшов саме в човен Петра? А тому, що це був звичайний чоловік з усіма плюсами та мінусами свого характеру - такий, як і кожен знас. На пропозицію Ісуса Петро відповідає, що вони цілу ніч змарнували на пошуки риби, начого не впіймали, але зараз з"явився реальний шанс - не можна ним знехтувати! Коли рибалки вийшли в море і почали тягнути сіті, риби було так багато, що сіті тріщали, а човен ледь не потонув. Ми зрозуміли для себе, що черпати Божу благодать лише для себе і не передавати іншим небезпечно - гординя накопичується! Крім того звернули ми увагу на другий човен, який поспішив на допомогу. Можливо, це світло Боже на той намір відкрити ще один Дім Марії на сході, про що писала вже сестра Таміла. І нарешті, коли рибалки повернулися, вони, очевидно, роздавали упійману рибу голодним на березі. Отримавши такі дари, люди поспішать додому, до рідних, знайомих, щоб поділитися отриманими дарами - а відтак, і Доброю новиною про Того, Хто так щедро дарує. Так кличе і нас Ісус не боятися виплисти на глибінь задля співпраці з Ним (адже Ісус не вийшов з човна Петрового, а був там з рибалками!), а плід нашої праці буде щедрим на славу Божу. Ось така зустріч з Ісусом відбулася у мене цього разу. 

Дякую Господу, що можу співпрацювати з Ним і з моїми братами та сестрами в такій великій справі.

До зустрічі на скликаннях. 

с.Людмила

$IMAGEё18$



Переглядів: 528 | Додав: Diana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Женя  
0
Чудово

Ім`я *:
Email *:
Код *: