Четвер
25.04.2024
13:04
Категорії розділу
Францисканська Школа Євангелізації [5]
Апостольська група "Братерство Слуг Хліба" [5]
Світські францисканці на місіях "Місії любові" [8]
Апостольська група "Свідки Євангелія" [1]
Дияконія молитви [3]
Відбудова храму [1]
Провадження Дому Марії Покірної Слугині в Старому Острополі [1]
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сайт Спільноти ФОС в Старому Острополі

ЖИТТЯ ТА ДІЯЛЬНІСТЬ ГРУП В ПС

Головна » Статті » Дияконія молитви

Лист до членів Дияконії молитви
ЛЮБІ СЕСТРИ І БРАТИ!

Звертається до вас брат Казимир, який є настоятелем костелу в Дніпропетровську, знищеного в 2007 році українським олігархом Лазаренком. Ми 18 років молилися за повернення храму та навернення Лазаренка, а минулого року розпочали щоденну молитву на вулиці перед костелом. У серпні 2009 року Добрий Бог повернув нам храм, його двері відчинилися. На сьогодні храм стоїть без даху: його поламав пан Лазаренко. Будівля вимагає капітального ремонту. Люди збираються у храмі або під чистим небом, або в маленькій капличці, яку ми зробили в боковій частині костелу. Однак олігарх не хоче випускати зі своїх рук нашого храму і оскаржує нас у судах. Таким чином, ми не маємо змоги оформити потрібні для відбудови документи, а дощ, сніг і мороз надалі нищать храмові мури.
Звертаюся до Вас із цим особливим проханням i хочу просити вас, особливо тих, хто хворіє і страждає, про пожертвування Вашого болю за такі справи: ·
  •  скрушення серця Павла Лазаренка, який знищив наш костел, щоб надалі він не чинив перешкод і ми могли спокійно відбудовувати наш храм у Дніпропетровську; ·
  •  про поширення віри в Україні, особливо у східних регіонах, та про нові покликання до священства і богопосвяченого життя; ·
  • про навернення наших рідних та близьких до Бога.

Уповаю, що ваші молитви і страждання будуть «Духовною Скарбницею», з якої, по волі Божій, зливатимуться потрібні для відбудови храму і Католицької Церкви в Україні щедрі благодаті. Коли хворі люди говорять, що не мають сил, щоб Богові служити і допомагати фізично в костелі чи в інших Божих справах, тоді я відповідаю, що Бог визначив хворим особливу місію: це місія молитви і жертви страждання заради спасіння людей.
Коли єднаємо наші болі і хвороби, труднощі, яких досвідчуємо в похилому віці, духовні страждання з приводу самотності і нерозуміння з боку близьких людей зі стражданнями розіп'ятого Ісуса, тоді болі і любов до Ісуса та Його Церкви Господь використовує на благо спасіння людей і переміни їхніх сердець.
Таке служіння хворих для Церкви особливо цінував великий наш Папа Йоан Павло II. Де б він не був, завжди мав бажання зустрічатися з хворими людьми і просити їх про той безцінний і чистий жертовний дар їхніх страждань.
Прошу і Вас, в ім'я нашої невеликої парафії в Дніпропетровську (нас лише 300 осіб) саме в такий спосіб допомогти у справах костелу. Напевно, ви вже багато разів жертвували свої молитви в інтенціях якоїсь людини чи справи. Так само можна жертвувати страждання. Протягом одного дня, тижня або всі страждання, пов'язані з хворобою, можете дарувати в зазначених інтенціях.

Пропозиція молитви:
Господи, прийми той маленький дар моєї любові, моїх страждань, і дай сили і витривалість у хворобі, якщо це краще для мене і спасенне для людей. Допоможи, Боже мій! Амінь.

Якщо зможете, то напишіть нам відповідь про Ваше приєднання до цієї духовної справи, щоб ми могли записати Вас до спеціальної книги «Помічники Ісуса через страждання», а якщо не маєте можливості написати, то духовно пожертвуйте свій дар Ісусу в тихій кімнатці свого серця, відомій лише Богу. Ми щочетверга будемо молитися за Вас і Ваших близьких, випрошуючи у Бога благословення і потрібні благодаті для вічного життя.

Благословляю Вас і ще раз прошу про допомогу.

Настоятель парафії в Дніпропетровську Брат Казимир - капуцин

Категорія: Дияконія молитви | Додав: Diana (12.04.2010)
Переглядів: 467