П`ятниця
03.05.2024
16:59
Категорії розділу
Ісус так близько... [15]
моє покликання [1]
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сайт Спільноти ФОС в Старому Острополі

ІСУС БЛИЗЬКО

Головна » Файли » моє покликання

Ісус в одну мить змінив моє життя
26.03.2010, 01:03
З того моменту, коли Ісус в одну мить змінив моє життя (15 квітня 2001 року), минуло багато часу. Але я пам’ятаю ті важливі моменти, коли Він був поряд мене у щасливі години і у години мого розпачу. Чудовий час, коли серце відкривається Господу і йде назустріч.не роздумуючи. Благодать наповнює його миром, радістю і легкістю. І тоді відбуваються в житті чуда. Так в моєму житті були чуда Господні - бажання щирої сповіді, і прагнення вінчатися з чоловіком, і перша заступницька молитва священика, в перший день у Господньому Домі !! Це і визнання Бога Отцем і Матір’ю. П’ятдесят днів під час молитви на Свято Зішестя Святого Духа, це і благословення Папи Йоана Павла в Києві під час його візиту на Україну, це і зустріч з францисканцями світськими під час реколекцій в Чорноморську та хрещення Святим Духом під час заступницької молитви, це і участь у ФШЄ, котра вперше розпочала свою апостольську діяльність на Східній Україні моєму рідному місті, це і визнання католицької віри 21 листопада, першої сповіді – 22 листопада, вінчання та першого причастя – 25 листопада 2001 І все це Господь подарував мені протягом семи місяців!!! Великі і предивні Його діла, котрі я розумію тільки сьогодні. Він вів мене дорогою, котру дивним чином відкрив мені і дозволив через шість років скласти вічні Обітниці у Францисканському Ордені Світських. Подарував мені можливість бути свідком відродження францисканського духу у рідному костелі під час укладання місцевої спільноти  Придніпров’я відкривши дійсність існування терціаріїв ще з часів війни через сестру Теофілу Кузнєцову, фото якої передали настоятелю.  Напередодні цієї події подарував бути свідком заснування Національної спільноти ФОС України і визнання її в цілому світі. Все це мені, маленький, нікчемній дитині! Він допомагав мені проголошувати добру новину своїм рідним: чоловікові, дітям, батькові. Він привів їх до визнання віри і дозволив мені бути свідком цього. Він тримав мої руки і керував моїми діями під час останніх земних днів мого батька, допомігши йому відійти з цього світу у мирі і благодаті зустрітися з Собою. Він відкрив у моєму серці цінність подружжя і цінність Його замислу щодо мого спасіння саме через такого чоловіка, як мій Міша. Через подружні відносини Він допоміг мені зрозуміти Його присутність у моєму житті. Допоміг не втрачати розум і не впадати у відчай в скрутні часи, в непорозумінні з чоловіком, дітьми. Допоміг бачити мої вади – гординю, нетерпимість, неприйняття інших не прощення, осудження, все те, що дуже шкодить мені у відносинах з людьми, але також дав мені зрозуміти що, це для мене не прірва, не безвихідь. Це –скарб, який допомагає мені відкривати Ісуса у моєму серці. Це – дар Божий, котрий єднає мене з Ним, бо більше потребую Його, коли відкриваю ці вади у собі Радію з того, що дає сили говорити вголос те, про що болить серце. Визнаю, що мені не вистачає толерантності, стриманості, що не вмію керувати емоціями. Та я сьогодні, хоча б і страдаю від цього, сприймаю себе такою, яка я є. Дякую Господові , що використовує мене в такий спосіб, бо допомагає мені більше спізнати себе і, можливо, допомагає іншим через мене Господь допомагає мені вдивлятися в Нього, вслухатися, довіряти, прагнути Його, свідчити про віру, йти за Ним. Допомагає чути правду, істину, бачити світло, терпіти, коли боляче, прощати. Та, нажаль, мало в мені милосердя та ніжної любові Господь Ісус дарував мені зрозуміти, що моє достоїнство – це жити ЙОГО любов’ю
Категорія: моє покликання | Додав: Diana
Переглядів: 1259 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: