Вівторок
07.05.2024
15:09
Категорії розділу
Ісус так близько... [15]
моє покликання [1]
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сайт Спільноти ФОС в Старому Острополі

ІСУС БЛИЗЬКО

Головна » Файли » Ісус так близько...

Він дав мені життя!
26.03.2010, 01:10

                                                                                                                                                              nullВеличний Господь і незбагненний у мудрості Своїй. Коли роздумую над тим, що вчинив мені Ісус, повертаюсь в думках аж до мого народження, адже це Він дав мені життя! А через кілька років після народження Він дав мені друге життя - у віці 3 років лікарі виявили в мені серйозну хворобу, котру потрібно було терміново оперувати. На той час після такої операції виживало лише біля 20% дітей. Через рік після успішної операції лікарі сказали моїй мамі, що я щасливий, бо живу. Я вірю, що це друге життя подарував мені Господь, щоб я міг виконати Його волю на землі. Далі подумки я перебігаю до того часу, коли я вперше зустрів Ісуса, Він посміхнувся мені з ікони Божого Милосердя, коли я вперше переступив поріг Католицького храму. Цю зустріч можна назвати зустріччю поглядів, але Його погляд наче проник в глибину моєї душі і залишився там назавжди. З тих пір я почав шукати Ісуса, та я тоді ще не знав, що це Він взяв мене за руку і повів по Своїй стежині. Зараз я дуже радію, що Ісус мене знайшов, адже з тих пір все моє життя перемінилось, в ньому стало більше сітла, радості і внутрішнього миру. З часом Господь поволі почав воскрешати мою сім'ю. На моїх очах сталося велике чудо, про котре я мріяв з тих пір, коли сам зустрів живого Ісуса - Господь дарував навернення для моєї мами та мого молодшого брата, пом'якшив серце мого тата і зараз він охоче слухає Слово Боже. В моїй сім'ї ніколи не було спільної молитви, але зараз ми щовечера збираємось разом, щоб слухати Слово Боже. Тато ще не прийняв Ісуса, як свого Господа і Спасителя, але я вже бачу, як Ісус ніжно провадить його до цієї найважливішої у нашому житті миті. А ще Ісус подарував мені францисканську спільноту, котра для мене стала другою сім'єю. Та це лише найважливіші події мого життя, а насправді Ісус щодня для мене робить дуже багато:допомагає мені в праці, дає ласку порозумітись з ближніми у складній ситуації, вчить прощати, відкриває мої очі на потребуючих і дає сили їм допомагати, обдаровує багатьма дарами і вчить ними служити, піднімає мене коли падаю і нарешті Сам приходить до мого серця у вигляді Хліба під час Євхаристії. Що для мене зробив Ісус? Коли задаю собі це питання, не можу на нього відповісти кількома фразами, томущо Ісус дав мені все. Мир і добро!

Категорія: Ісус так близько... | Додав: Diana
Переглядів: 479 | Завантажень: 0 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: