П`ятниця
29.03.2024
15:58
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сайт Спільноти ФОС в Старому Острополі

Головна » 2013 » Березень » 12 » Дух Святий попровадив Ісуса в пустелю, щоб зустрітися там з люблячим Отцем..а нас Дух Святий привів в Рибаче з цього самого приводу
02:15
Дух Святий попровадив Ісуса в пустелю, щоб зустрітися там з люблячим Отцем..а нас Дух Святий привів в Рибаче з цього самого приводу
8-10 березня відбулося скликання в Рибачому. Зібралося нас біля 30 чоловік. 


Ісус подарував мені на цьому скликанні зустріч з люблячим мене Отцем. Я зрозуміла, як сильно я потребую Його любові, і як зовсім не знаю як сильно Він мене любить... Плакала, як мала дитина на колінах у Тата. Зрозуміла, як боляче йому через мою недовіру його любові...

Ісус показав мені шлях, яким провадив Бог вибраний народ - з Єгипту через пустелю, через гору завіту, через гору де було піднесено змія, на якого дивлячись люди могли отримати спасіння...до землі обітованої. Мене вразило, коли брат сказав, що вийшли з єгипту раби... але перейшовши червоне море вони уже були вільні... тільки в серці по пустині ходили ті самі раби... Я побачила своє недовірливе рабське серце... яке нарікає, якому постійно щось бракує...яке випробовує Господь...і як сильно я потребую Ісуса. 


Я була вражена, коли брат почав малювати той самий шлях, яким ішов вибраний народ, але як його пройшов Ісус... так само розпочався у Вифлеємі, увійшов у води Йордану, і вийшов у пустелю, але увійшов у неї насправді вільним сином... також була гора ... блаженств... а потім була Голгофа, на якій Він сам став Спасителем..а потім дар Духа Святого  і Дім Отця... 
Для мене вищенаведена схема така ж!!! я була у рабстві свого гріха - Ісус омив мене у водах хрещення... провадить у пустиню мого серця... дає мені свій завіт у слові, блаженства... обов'язково на своїй голгофі потрібно мені вмирати, щоб разом з Ісусом воскреснути і дійти в дім Отця... 

Ісус вчинив пасху, яка відбудеться в моєму житті, якщо не зупинюся на путі. Мене вразило, що можу зупинитися уже при виході з купелі хрещеня...можу зупинитися перед горою блаженств, перед голгофою.. але Ісус запевнив мене на цьому скликанні, що Він перший пройшов шлях крок за кроком тримавшись за любов Отця. Він жив любов'ю..

Брат розпочав скликання, говорячи про те що Дух Святий повів Ісуса в пустиню, щоб зустрічатися там з Отцем, щоб розмовляти там з Ним... Ісус на пустелі насолоджувався спілкуванням з люблячим Його Татом..як закохані, які втікають від людей, щоб побути тільки вдвох.. для мене відкривалася сила яка народжувалася в Ісуса, з цієї любові. Тому Він міг вистояти в спокусах, тому він не доказував нікому, що Він Син Божий, тому Він міг піти на Голгофу. Черпає сили в Отця, тримається міцно за Його руку. А я повинна міцно триматися за руку Ісуса, і вчитися так любити Отця,. і з цієї любові черпати сили до того, щоб йти пустелею, як донька, а не як рабиня... прийняти блаєженства, і жити ними...вмирати на голгофі, і воскресати. 


Коли ми ставили сценку з нашим братерсвом, то був момент, коли ми думали...як показати ту голгофу..смерть..і воскресіння... і дійшли до висновку, що покажемо момент покаяння та перепрошення... зрозуміли, що це і є момент смерті і одночасно воскресіння. У Діхові Святому Це все об'єднане і є Пасхою, яку чинить Ісус з нами. Слава Йому за все!!!!


Велика подяка Богові за Віктора та Валечку, які  гостинно нас приймали і служили з усіх сил. За служіння брата Казимира, за слуг та помічників з Сімферополя, за вас, брати та сестри, що приїхали нас підтримати з Дніпроптровська,Новомосковська, за тебе, Юлечка з Краматорська. Ми маленьке стадо...і дуже потребуємо вашої підтримки та молитви.


Спасибі Тату, що незалишаєш нас без пасовиська.

с.Діана-Агнесса Севастополь.


Хочу також подякувати Богу  за час, коли покликав мене побути з Ним і послухати Його на минулих вихідних в Рибачому (і насправді не важливе саме конкретне якесь місто чи село, а лише моя згода та бажання вийти з мого дому та послухати Ісуса в тому місці де Він запрошує). Господь показував мені, в чому полягає моя пустиня і на що маю звертати увагу в цей піст, особливо торкала мене конференція про старшого сина та блудного сина та їх відносини з Отцем. Було боляче визнати в собі, що в деяких моментах свого життя я подібна до старшого сина, який бунтує, заздрить, не вміє щиро порадіти за меншого свого брата, який був загублений і повернувся зі щирим каяттям до Свого люблячого батька. І зрозуміла, чому я маю таке серце, тому що насправді ще не знаю Свого Отця, не можу повірити вповні в Його любов, не можу кинутись в Його обійми. Особливо запам'яталось мені ще те, що маю неправильне розуміння та значення сповіді, що це насправді місце зустрічі Люблячого Отця зі своєю дитиною, де Він пригортає її до Свого серця(як того блудного сина, Він знає всі мої гріхи, але хоче лише щоб я щиро покаялась та знову кинулась в Його обійми. Так мені захотілось по новому відкривати Свого Отця, Його Лик, Його Любов і насправді ставати його дитиною не лише зовнішньо, але насамперед внутрішньо. Дух Святий повів Ісуса у пустиню лише після того, як Він почув слова Свого Отця це Син мій улюблений, коли Ісус це почув, Він ще глибше запрагнув бути з Отцем, слухати Його, пізнавати Його волю і виконати все те, чого прагне Отець. Бажаю нам усім, щоб Дух Святий повів нас у пустелю свого серця, де закрита дорога до Любові, щоб могли це побачити та віддати Господу. 

-- 
Люба Севастополь


Мене вразило те, що для Ісуса пустеля була місцем особливої зустрічі з Отцем, місцем де Він пізнавав, Ким насправді є люблячий Авва. Я бачу, що ще не знаю до кінця любові Отця, що до сих пір включається  в моїй голові пластинка старого досвіду любові мого земного батька, в якій я з дитинства невпевнена і на яку підсвідомо намагаюсь заслужити. Мене особисто дуже міцно торкнули слова з конференції брата Казимира про любов Бога, Який не хоче жертв і досконалого виконання закону чи великопістних постанов, а прагне лише відповіді на Його любов: "Я буду щасливий, якщо ти відповісиш на Мою любов!" Моя така маленька, недосконала любов робить щасливим мого Отця! Це мене дуже зворушило і надихнуло пізнавати ту любов глибше, щоб вона міняла мене і звільняла.

Діна Севастополь








$IMAGE13$

















Переглядів: 626 | Додав: Diana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Mattie  
0
Of course, QuotesChimp could be argued that insurance has been with us since the dawn of civilization. Early Chinese merchants are frequently credited with having been the first to understand the concept of spreading risk. Not that they had a Lloyd's of Peking, mind you, but they reached a clever agreement to protect each individual against the losses and ravages of weather, bandits, and other perils of the time. That agreement allowed each merchant to ship a small part of his cargo in each of several caravans that would be sent out. If a boat sank in the roaring rapids of the Yangtse river, all of the merchants would lose a small portion of their goods instead of one merchant losing everything.

Ім`я *:
Email *:
Код *: